FIR TECH Healing

Catago FIR-Tech Healing En terapeutisk serie i høy kvalitet forl øket velvære og restitution. Ideel til forebyggelse av skader, lindring av spente muskler, ømme ledd samt behandling av gamle og nye skader. FIR-Tech Healing brukes også  til behandling av hester med ledd- eller seneproblemer og til eldre hester.

Overflatematerialet med innvevede keramiske partikler samt Synthermax fiberfylt gir FIR-Tech Healing serien den avanserte  og dobbeltvirkende effekt, som oppvarmer muskler, sener og ledd. Dette gør seriens produkter velegnede  til bruk før og etter utluftning, trening og konkurranse. Det særlige utviklede keramiske materiale omdanner og reflekterer hestens kroppsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, som trenger inn i vevet og udvider blodkarrene.

Varmestrålingen gir øket blodsirkulasjon og tilførsel av syre  til vevet, hvor med spendinger, ømheter og betennelser minskes, samtidig med at sene- og leddfunksjoiner  forbedres i de områder, hvor FIR-Tech Healing produkterne anvendes. FIR-Tech Healing produkterne kan brukes og vaskes gang på gang uten at virkningen i materialet forsvinner.. Catago FIR-Tech Healing produkterne fås som dekken, stallgamasjer, pad og schabrack